I śniadanie | II śniadanie | Obiad | |
Poniedziałek | pieczywo mieszane(1), masło(7), sałata, szynka, kiełbasa żywiecka, ogórek świeży, jabłko, herbata, kakao(7) | zupa krem z zielonego groszku(7,9), talerz owoców świeżych, chrupki kukurydziane, herbata rumiankowa | Leczo warzywne z kiełbaską w sosie pomidorowym, ryż na sypko , brukselka na parze z masłem(7), napój pomarańczowy |
Wtorek | pieczywo mieszane(1), masło(7), sałata, owsianka na mleku(1,7), kiełbasa szynkowa, kalarepka, gruszka, herbata | zupa kapuśniak(9), bułeczka maślana(1,7), mieszanka orzechów, herbata owocowa | kotlet drobiowy panierowany(1,3), ziemniaki puree(7), mizeria z ogórka(7), kompot z czarnej porzeczki, melon |
Środa | pieczywo mieszane(1), masło(7), sałata, szynka, ser żółty(7), pomidorek koktajlowy, jabłko, herbata, kakao(7) | zupa jarzynowa(9), herbatnik owsiany z żurawiną(1), herbata owocowa | makaron kokardki z szynką sosem carbonara(1,7), warzywa słupki, Napój owocowy |
Czwartek | ŚWIĘTO | ŚWIĘTO | ŚWIĘTO |
Piątek | pieczywo mieszane(1), masło(7), szynka, serek topiony ziołowy(7), ogórek kwaszony, jabłko, herbata, kakao(7) | zupa pomidorowa(1,7,9), krążek ryżowy z masłem i rzodkiewką (1,7), herbata owocowa | naleśniki pszenno razowe z dżemem, serkiem waniliowym(1,7), mandarynka, napój owocowy |
Woda źródlana dostępna przez cały pobyt w każdej sali.
Pasty, surówki oraz sałatki są na świeżo przygotowywane w naszej kuchni.
Pyszności z naszej kuchni.




















Alergeny w żywności.
Legenda:
1 | Gluten -zboża |
2 | Skorupiaki |
3 | Jaja |
4 | Ryby |
5 | Orzeszki ziemne |
6 | Soja |
7 | Laktoza-mleko |
8 | Orzechy |
9 | Seler |
10 | Gorczyca |
11 | Nasiona sezamu |
12 | Dwutlenek siarki i siarczanu W stężeniu>10mg/kg |
13 | Łubin |
14 | Mięczaki |
WĘDLINY MOGĄ ZAWIERAĆ ŚLADOWE ILOŚCI 9,10,11 WEDŁUG OŚWIADCZENIA PRODUCENTA.