I śniadanie | II śniadanie | Obiad | |
Poniedziałek | Święto | Święto | Święto |
Wtorek | pieczywo mieszane(1), masło(7), kiełbasa krakowska, szynka drobiowa, ogórek kwaszony, jabłko, herbata, kakao(7) | zupa z ciecierzycy z pomidorami(9), jogurt naturalny z musli i sosem brzoskwiniowym(1,7), herbata z lipy | kluski szpecle z wędliną(1,3), kapusta kwaszona gotowana, kompot z truskawek, melon |
Środa | pieczywo mieszane(1), masło(7), sałata, szynka, serek wiejski z rzodkiewką(7), jabłko, herbata, kakao( | zupa grysikowa(1,7), tost hawajski z serem i szynką(1,7), herbata owocowa | pulpet drobiowy w sosie pomidorowym(1,3), ziemniaki puree(7), brokuły na parze z migdałami, kompot ze śliwek, winogrono |
Czwartek | pieczywo mieszane(1), masło(7), sałata, schab pieczony w ziołach (własny wyrób), papryka, jabłko, herbata, kakao(7) | zupa kalafiorowa(7), banan z gruszką z polewą kakaową, herbata z cytryną | zrazik wp mielony(1), kasza bul gur(1), buraczki zasmażane, kompot wieloowocowy, mandarynka |
Piątek | pieczywo mieszane(1), masło(7), sałata, szynka, chipsy z salami kalarepka, jabłko, herbata, kakao(7) | zupa ogórkowa(7,9), kaszka manna na mleku z truskawkami(1,7), herbata miętowa | kotlet rybny panierowany(1,3,4), ziemniaki puree(7), surówka z młodej kapusty, kompot z wiśni, gruszka |
Woda źródlana dostępna przez cały pobyt w każdej sali.
Pasty, surówki oraz sałatki są na świeżo przygotowywane w naszej kuchni.
Pyszności z naszej kuchni.




















Alergeny w żywności.
Legenda:
1 | Gluten -zboża |
2 | Skorupiaki |
3 | Jaja |
4 | Ryby |
5 | Orzeszki ziemne |
6 | Soja |
7 | Laktoza-mleko |
8 | Orzechy |
9 | Seler |
10 | Gorczyca |
11 | Nasiona sezamu |
12 | Dwutlenek siarki i siarczanu W stężeniu>10mg/kg |
13 | Łubin |
14 | Mięczaki |
WĘDLINY MOGĄ ZAWIERAĆ ŚLADOWE ILOŚCI 9,10,11 WEDŁUG OŚWIADCZENIA PRODUCENTA.